About


This is an example of a WordPress page, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from. You can create as many pages like this one or sub-pages as you like and manage all of your content inside of WordPress.

  1. kunjungan perdana di blog ni😀
    keren-keren infonya🙂

  2. Tok…tok..bertamu nih mas bro🙂

    Salam Persahabatan

    disave.wp.com

  3. wow.. . pagerank 3.. . kok bisa cepet banget gan dapat 3

  4. Kunjungan Malam Sob,
    Koment Sobat di blog aku larinya ke spam,
    kenapa bisa begitu yaa?

  5. Saya sedang nyari formula Matematika untuk mengetahui Hari Lahir (Weton), tapi belum dapat juga. Bisakah dibantu??😀

  6. Saya belum bisa kasih solusi sekarang sob, tapi saya akan bantu carikan solusinya, sementara ini , minta bantuan dari moderator dulu saja, ayo ke forum nanti aku bantu🙂

  7. Terimakasih telah berkunjung, walaupun nambah koleksi spam ane bro. he.he . . .
    suskses selalu.

  8. Hi Nico, would you like to write some articles for my blog
    ? You can get targeted links to your math
    website, in our articles… We need an expert of mathematic and
    science. You can write answers like: how to draw a fractal…
    If you want to learn more you can register , I hope you will
    make great content🙂
    Nathan.
    If you write an article a month, you can add your like in all our
    pages on the bottom of the blog.

  9. Gan.. jenis font yang baru ini kurang cocok untuk matematika, tabda + aja gak kelihatan

  10. Kunjungan Balik Gan, waduh all about mathematic ya? cool… ane dari sd nilai Matematika selalu di range 4-6 hehehe makanya suka salut sama jago matematik, kok bisa gitu🙂

  11. Cari ‘about’-nya… tapi gak dapet…
    Makasih sudah singgah…

  12. MOHON, JIKA BERKENAN BISA DAPATKAN SOFWARE / INSTALL MAPLE .., NYA NI…,

    TRIM;S

    BONI

  13. ok.. maksih infonya..
    langsung TKP

  14. gan, saya dapat info dan terbukti kebenarannya, traffic/pengunjung di blog saya naik 10 Kali. silahkan ke sini gan >> http://terlampau.wordpress.com/2011/05/26/cara-menigkatkan-traffic-blog-paling-gampang-naik-sampai-10-kali/

LEAVE A COMMENT IN HERE. COMMENTING IN HERE IS ALWAYS AUTO APPROVE. PLEASE NO SPAM!!! BECAUSE I HATE SPAM... THANKS A LOT..... :mrgreen:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: